GolfLessen

Golflessen volgen bij een golfbaan bij u in de buurt?

U wilt graag golflessen nemen maar weet niet goed waar u terecht kunt? Dan heeft GVBexamen.nl voor u de oplossing.

Via onze website kunt u gratis en vrijblijvend golflessen vinden en reserveren. U ontvangt dan een aanbod van golfprofessionals en golfscholen die golflessen geven. Met ons landelijk netwerk van Golfprofessionals en golfbanen kunnen we u eenvoudig en snel een aanbod van locaties bij u in de buurt voorleggen waar u golflessen kunt volgen. Bovendien werken we uitsluitend met gekwalificeerde golfscholen en golfprofessionals samen om een zo goed mogelijke dienst te kunnen leveren waar het gaat om golflessen, golf cursussen en golf clinics.

Voordelen van Golflessen nemen

  • Vroeg beginnen met Golflessen zorgt gelijk vanaf het begin voor een goede Golfhouding en het juiste gebruik van je Golfclubs. Hierdoor is het alleen nog maar nodig om je bewegingen en Golftechnieken te verbeteren in plaats van alles om te gooien en het helemaal opnieuw goed aan te leren. Bijvoorbeeld als je de full golfswing goed uitvoert vanaf het begin dan kun je al snel je gewichtsverplaatsing of je downswing verbeteren in plaats van het hele proces. Het is goed mogelijk dat je een instructie van een golfslag uit een boek verkeerd begrijpt, zodat je later het opnieuw goed moet doen.
  • Voor Beginnende Golfers is lezen er over heel anders als dat iemand het voor je demonstreert. Het is makkelijker als je het ziet dan dat je de golfhoudingen moet inbeelden. Een Golfleraar in het echt is anders dan die op het scherm. Bij een Golfinstructeur op het scherm is er maar één kant op communicatie mogelijk, bij een “echte” is er interactie. Op die manier kun je discussieren over je vorderingen en er gelijk wat aan verbeteren.
  • Een goede Golfleraar leert je efficient Golf snel onder de knie te krijgen en helpt je de Golftechnieken Oefenen. Dit kan zelfs een vriendschap opleveren, dus een Golf-maatje.
  • Een Golfinstructeur kan je Tips en aanwijzingen geven voor een correcte en goede golfslag en de Basis Golftechnieken.
  • Je hebt een extra paar ogen die zien wat je verkeerd doet en verbeteren dat.

Met golflessen via GVBexamen.nl weet u zeker dat je de juiste aanwijzingen krijgt van gekwalificeerde professionals.

Samenwerken?

 
Vul onderstaande gegevens in, en we nemen zsm contact met u op.
 
 
 
 
 
 
 
 U bent een? :: u kunt meerdere opties kiezen
 
Kloppen alle bovenstaande gegevens?
Druk dan op versturen, we bellen u dan op werkdagen nog dezelfde dag terug.
 
 


anwb1

ph-golfwear

pinhigh

logo-tjk