leergolfen

Leer Golfen cursus

GVBexamen.nl vindt het belangrijk dat haar cursisten over een degelijke technische basis beschikken. Door de opleiding naar GVB te starten met de "Leer Golfen" cursus, leer je niet alleen de basisslagen, maar ook hoe je de baan moet gebruiken.

In deze cursus van 5 x 2 uur wordt er gewerkt naar een kleine of grote baanpermissie. In deze cursus worden alle basisslagen, basis etiquette en regels behandeld.

  • Les 1: Putten, chippen en pitchen
  • Les 2: Full Swing en bunkerslagen
  • Les 3: Putten, chippen en pitchen
  • Les 4: Chip & Run /Pitch / Full Swing
  • Les 5: Twee uur baanles,
    (U speelt met de groep een aantal holes met uitleg van etiquette en spelregels. Bij gebleken geschiktheid krijgt u Baanpermissie.)

Lespakket: DVD ter voorbereiding op de lessen of als naslagwerk thuis en een Golfpas.
Groepsgrootte: 6 tot 8 personen

Prijs: € 185,=

U hoeft de inschrijving niet online te betalen, dat hoeft u pas te doen als de inschrijving definitief is. (hiervan ontvangt u bericht van ons)

Garantie!

GVBexamen.nl bestaat inmiddels 10 jaar, en heeft in die tijd een zeer goede naam opgebouwd. Voor ons is alleen een tevreden klant goed genoeg! Vraagt u maar eens rond bij uw golfvrienden, 80% kent de site of is zelfs op onze website geweest.

Uiteraard ontvangt u een bevestiging van uw aanmelding, en wordt u door onze medewerkers gebeld om uw aanmelding te verifiëren.

"Leer Golfen" cursus Formulier


Schrijf uzelf in voor de "Leer Golfen" cursus op één van de 60 locaties in Nederland. U ontvangt van ANWB Golf een bevestiging en alle aanvullende informatie zodra uw aanmelding is ontvangen.
Het cursus bedrag (€185,00) hoeft u NIET online te betalen, u ontvangt na uw aanmelding daarover informatie.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 

anwb1

ph-golfwear

pinhigh

logo-tjk