proefles

Proefles

U weet niet zeker of golf het nu wel is..., maar toch wilt u het een keer proberen, boek dan een Proefles!

In deze les van 1,5 uur worden de onderdelen putten en full swing aangereikt. Hierbij is er vooral aandacht voor de grip en de houding. Daarnaast worden er onderdelen uit de 'Leer golfen' cursus behandeld zoals putten, chippen, pitchen en bunkerslag.

Ruim 60 Locaties!

De proefles wordt door onze professionals gegeven op ruim 60 locaties in Nederland. Er is er altijd wel een bij u in de buurt.

Het enige dat u hoeft te doen is het formulier in te vullen, en wij zoeken een locatie binnen een maximale straal van 30 km vanaf uw postcode.

Prijs: €25,00

U hoeft de inschrijving niet online te betalen, dat hoeft u pas te doen als de inschrijving definitief is (hiervan ontvangt u bericht van ons).

Garantie!

GVBexamen.nl bestaat inmiddels 10 jaar, en heeft in die tijd een zeer goede naam opgebouwd. Voor ons is alleen een tevreden klant goed genoeg! Vraagt u maar eens rond bij uw golfvrienden, 80% kent de site of is zelfs op onze website geweest.

Uiteraard ontvangt u een bevestiging van uw aanmelding, en wordt u door onze medewerkers gebeld om uw aanmelding te verifiëren.

ProefLes Reserveren


Schrijf uzelf in voor de ProefLes op één van de ruim 60 locaties in Nederland. U ontvangt van ANWB Golf een bevestiging en alle aanvullende informatie zodra uw aanmelding is ontvangen.
Het proefles bedrag (€25,00) hoeft u NIET online te betalen, u ontvangt na uw aanmelding daarover informatie.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 

anwb1

ph-golfwear

pinhigh

logo-tjk